Δείτε για ποιους πρόκειται.

Με προσωρινό προπονητή τον Τζον Ο’Σι πορεύεται η Εθνική Ιρλανδίας, μετά τη φυγή του Στίβεν Κένι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο πρώτος τα πήγε καλά στο παρθενικό ματς της ομάδας εναντίον του Βελγίου, αποσπώντας την ισοπαλία κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, πρόθεση της ομοσπονδίας είναι η επίσημη ομάδα της χώρας να πορευτεί με νέο τεχνικό, τον οποίο και αναζητεί το τελευταίο διάστημα. Τα ονόματα, λοιπόν, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και ανάμεσα σε αυτά που ακούγονται είναι και δύο «Ελλήνων». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες της χώρας, ο Γκουστάβο Πογέτ και ο Κρις Κόουλμαν διατίθενται ως επιλογές πονταρίσματος, όσον αφορά τον νέο προπονητή της Εθνικής Ιρλανδίας.

«Ο πρώην μέσος των Τσέλσι και Τότεναμ, Γκουστάβο Πογέτ, έχει “τρελάνει” με τη δουλειά την Ιρλανδία. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ότι δεν θα μιλήσει μέχρι την Κυριακή, αλλά υπάρχουν πολλές εικασίες ότι θα του προσφερθεί μία θέση στον πάγκο από την FAI», ανέφερε σε πρώτο χρόνο το Μέσο «Paddypower», σε σχέση με τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.

Εν συνεχεία, η ίδια ιστοσελίδα στάθηκε και στον Κρις Κόουλμαν, γράφοντας πως: «Ο Κόουλμαν έχει περάσει ξανά από πάγκο εθνικής ομάδας στο παρελθόν, με τον ίδιο να οδηγεί την Ουαλία στους ημιτελικούς του Euro 2016. Από τότε ανέλαβε τη Σάντερλαντ, την κινεζική ομάδα Χέμπει Τσάινα Φόρτουν και του Ατρόμητου. Είναι, όμως, ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά; Υποστηρίζεται ότι του προσφέρθηκε η θέση, αλλά αρνήθηκε την προσφορά της FAI».

Θυμίζουμε πως τόσο ο Ουρουγουανός όσο και ο Ουαλός αυτή τη στιγμή είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν. Σε πρώτο χρόνο, το συμβόλαιο του Πογέτ ολοκληρώθηκε τον Μάιο και από πλευράς Εθνικής δεν υπήρξε πρόθεση ανανέωσης, με τον ίδιο να μένει δίχως ομάδα. Από την άλλη, ο Κόουλμαν αποχώρησε από τον Ατρόμητο τον περασμένο Οκτώβριο, μετά την κακή εικόνα που παρουσίαζε ο σύλλογος του Περιστερίου.

loading...

Previous articleΕνδιαφέρον από την Ιταλία για τον Ικάρντι που γράφτηκε για Παναθηναϊκό
Next articleΠοδοσφαιριστής της Αλκμάαρ δήλωσε πως ο Παυλίδης πιθανότατα θα αποχωρήσει!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here