Ποιες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Για τον Ανταλμπέρτο Καρασκίγια δεν ενδιαφέρεται μόνο ο Άρης, καθώς σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση υπάρχει ενδιαφέρον από τις Ιβηρικές χώρες για τον Παναμέζο.

Με βάση με όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, Χοσέ Μιγκέλ Ντομίνγκεζ, με αναρτήσεις του στο “X”, ο Άρης παραμένει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παίκτη, πιέζοντας για την μεταγραφή. Σημειώνει, ωστόσο, για τον Καρασκίγια ενδιαφέρεται τόσο η Αλαβές, ενώ κάνει λόγο και για ενδεχόμενο μπάσιμο της Πόρτο.

Αναλυτικά:

“Ο Καρασκίγια έχει αρκετούς μνηστήρες. Μια πιθανή επιλογή είναι η Αλαβές της Ισπανίας. Ο Άρης Θεσσαλονίκης από την Ελλάδα πιέζει από την πλευρά του, αλλά δεν φτάνει αυτό που θέλει η Χιούστον Ντιναμό από το MLS, επισημαίνει στην πρώτη του ανάρτησή του, ενώ στη δεύτερη ισχυρίζεται:

«Τίποτα απολύτως δεν αποκλείεται για τον Παναμέζο μέσο, Ανταλμπέρτο Καρασκίγια. 1. Τον θέλει η Αλαβές. 2. Ο Άρης τον θέλει, αλλά δεν φτάνει στα χρήματα που ζητάει η Ντιναμό Χιούστον. 3. Η Πόρτο δεν αποκλείεται ακόμη, αλλά πρέπει να φύγει πρώτα ο Σέρβος Μάρκο Γκρούγιτς»”.


Previous articleΠου «κολλάει» η υπόθεση Καρασκίγια για τον Άρη
Next article«Οι πέντε ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Γιαννούλη»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here