Το απόγευμα της Τρίτης (6/8 19:00) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Γερεβάν της Αρμενίας την τοπική Νόα για τον τρίτο προκριματικό του Conference League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα βρει απέναντι της τους δευτεραθλητές Αρμενίας που για δύο βαθμούς έχασαν το πρωτάθλημα από την Πιούνικ.

Πρόκειται για ομάδα αρκετά αδύναμη τουλάχιστον στα… χαρτιά σε σχέση με την ΑΕΚ, αφού η αξία της είναι στα 6.9εκ. ευρώ δηλαδή περίπου 7.5 φορές υποδεέστερη της Ένωσης που φτάνει τα 74εκ. ευρώ. Έχει ξεκινήσει το ταξίδι της από τον πρώτο προκριματικό και έχει αποκλείσει την Σκεντίγια (Σκόπια) με συνολικό σκορ 4-1 και την Σλιέμα από την Μάλτα με συνολικό σκορ 7-0.

Η δύναμη της είναι μεσοεπιθετικά με τέσσερις ποδοσφαιριστές να ξεπερνούν σε αξία το μισό εκ. ευρώ. Οι δύο εξτρέμ στα δεξιά, ο Πορτογάλος Έλντερ Φερέιρα (650χιλ. ευρώ) και ο Αλβανός Τσινάρι (600χιλ. ευρώ), αλλά και ο Ολλανδό Μαροκινός μεσοεπιθετικός Ουλάντ Ομάρ (600χιλ. ευρώ) και ο Αφρικανός αμυντικός χαφ, Γκουστάβο Σανκαρέ (600χιλ. ευρώ).

Προπονητής της είναι ο 45χρονος Ρουί Μότα που ανέλαβε φέτος την ομάδα, ενώ ως τώρα τα συστήματα που χρησιμοποιεί είναι δύο, το 4-4-2 και το 4-3-3. Πιθανότατα απέναντι στην ΑΕΚ θα προτιμηθεί το δεύτερο για να είναι πιο συμπαγής η Νόα. Τέλος το πρωτάθλημα της έχει ξεκινήσει αλλά θα παίξει το πρώτο παιχνίδι της την ερχόμενη Κυριακή (11/8) κόντρα στην Σίρακ.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here