Ο Γάλλος γνωρίζει μεγάλη… πτώση κατά την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν και ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος ήρθε με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ.

Ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός ήρθε στην Ελλάδα ως μια αρκετά μεγάλη μεταγραφή, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν έναν παίκτη που θα βοηθήσει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Η απόδοση του πρώην ποδοσφαιριστή. της Μπαρτσελόνα, δεν έχει φτάσει ούτε στο ελάχιστο σε αυτά που περίμενε ο Ολυμπιακός και μάλιστα την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ήταν πολύ κοντά στην μετακίνησή του στη Χαλ.

Οι μετοχές του Ντε Λα Φουέντε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, έχουν γνωρίσει τεράστια πτώση και μάλιστα τη δεύτερη μεγαλύτερη στο πρωτάθλημά μας στην ενημέρωση της 27η Φεβρουαρίου.

Από τα 4.5 εκατομμύρια στα οποία βρισκόταν, ο αριστερός εξτρέμ του Ολυμπιακού βλέπει την αξία του πλέον να κυμαίνεται στα 3, δηλαδή 1.5 εκατομμύριο πιο κάτω.

Είναι δεδομένο, πως ο Ολυμπιακός δε θα κινηθεί για την μονιμοποίηση του Ντε λα Φουέντε (υπάρχει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό) το προσεχές καλοκαίρι, με τη Μαρσέιγ να καλείται να βρει τον καλύτερο δυνατό προορισμό για αυτόν, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025.

loading...

Previous articleΛάζαρος Ρότα – Transfermarkt: Άνοδος κατά 50% στην αξία του, αλλά ακόμη μεγαλύτερη στο τερέν
Next articleΤόμας Μουργκ – Transfermarkt: 1 και… λίγο ήταν

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here