Χαρούμενος στη Λαμία δήλωσε πως είναι ο 34χρονος.

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Νταβίντ Σιμόν σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε Μέσο της πατρίδας του, δήλωσε πως είναι χαρούμενος από την παρουσία του στην ομάδα της Φθιώτιδας ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση της ομάδας για την ανανέωση του συμβόλαιο του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος πλέον, μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν. Ήμασταν στην τελευταία θέση και καταφέραμε να σώσουμε την παρτίδα. Τα καταφέραμε στην διαδικασία των πλέι-άουτ εξαιτίας της εξαιρετικής σχέσης που δημιουργήσαμε μεταξύ μας στα αποδυτήρια. Καταφέραμε να σωθούμε και τώρα είμαστε σε διαπραγματεύσεις (σ.σ. για την ανανέωση του συμβολαίου του).

Θα δούμε τι θα γίνει. Η Λαμία είναι μια ήρεμη πόλη και η ομάδα έχει στόχο να μεγαλώνει συνεχώς. Είμαστε αισιόδοξοι πως μετά από επτά χρόνια στην μεγάλη κατηγορία, μπορούμε να προχωρήσουμε το πρότζεκτ και να πετύχουμε πιο σπουδαία πράγματα. Θα δούμε όμως τι θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, προς το παρόν είμαι σε διακοπές με την οικογένεια μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός δεξιός μπακ.

loading...

Previous articleΑΕΚ: Δεν υπάρχει θέμα Νταβίντ Λουίζ – Κινείται για στόπερ
Next articleΟΦΗ: Επέστρεψε αλλά δεν υπολογίζεται ο Καμάου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here