Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από το βράδυ της Τετάρτης (11/9) ο Ντέγιαν Λόβρεν με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν μια τεράστια προσπάθεια για να αποκτήσουν τον πολύπειρο σέντερ μπακ, ο οποίος είχε ενεργό συμβόλαιο με τη Λιόν. Οι ώρες δεν ήταν πολλές και οι Θεσσαλονικείς έπρεπε να κινηθούν ταχύτατα κάνοντας υπερβάσεις. Και το έκαναν.

Συμφωνία με τον 35χρονο υπήρξε και «επικυρώθηκε» μετά από βιντεοκλήση που φέρεται να είχε με τον Ιβάν Σαββίδη που ήταν και ο άνθρωπος που με τις παρεμβάσεις του, βοήθησε να ολοκληρωθεί η πολύ σημαντική αυτή κίνηση. Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, το… κόλλημα που υπήρχε και έφερε τον χρόνο οριακά για το οριστικό deal ήταν η αποζημίωση που απαιτούσε ο Λόβρεν από τους Γάλλους, έχοντας πολύ μεγάλο συμβόλαιο, ύψους 400χιλ. ευρώ το μήνα.

Εκεί έγινε η κομβικότερη παρέμβαση που αφορούσε την αλλαγή της συμφωνίας των δύο πλευρών αφού αυτή ήταν για 1+1 χρόνο με την ανανέωση του έξτρα έτους να απαιτεί συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Ο ΠΑΟΚ προσέφερε κλειστό διετές συμβόλαιο στον Κροάτη ρίχνοντας λίγο το οικονομικό κομμάτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον πρώτο χρόνο ο Λόβρεν θα εισπράξει ένα ποσό περί των 800χιλ. ευρώ και τον δεύτερο η αμοιβή του θα φτάνει τις 700χιλ. ευρώ. Συνολικά θα εισπράξει δηλαδή το ποσό του 1.5εκατ. ευρώ καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό τα χρήματα που θα χάσει από τα οφειλόμενα που έχει από τους Γάλλους.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here