Για πρώτη φορά ο Κώστας Μπράτσος πρώην προπονητής του Βόλου και της Κηφισιάς, θα δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Ο Βολιώτης τεχνικός θα αναλάβει την Φινλανδική Ούλου.

Ο 47χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν για την επόμενη σεζόν. Στο επιτελείο του θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος και ο αναλυτής Γιάννης Αμανατίδης.

Στις πρώτες του δηλώσεις στη σελίδα της νέας του ομάδας ο κόουτς Μπράτσος ανέφερε: «Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο του AC Oulu και τον αθλητικό διευθυντή. Παρατήρησα πολύ γρήγορα ότι οι στόχοι και οι δυνατότητες του συλλόγου είναι πανομοιότυποι με τους δικούς μου. Ξέρω για την πόλη ότι είναι ένα όμορφο μέρος.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου και μου αρέσει να αφήνω τις πράξεις μου να μιλάνε για μένα. Αυτή τη στιγμή, ανυπομονώ να φορέσω μια φόρμα με το λογότυπο AC Oulu και να ξεκινήσω την προπόνηση με την ομάδα».

O Έλληνας τεχνικός έγινε προπονητής ομάδας Superleague το 2021, όταν ανέλαβε τον Βόλο αρχικά ως υπηρεσιακός και στη συνέχεια ως μόνιμος. Τη σεζόν 2022-23 κατάφερε να οδηγήσει τους Θεσσαλούς για πρώτη φορά στα Play Off. Συνολικά έχει 73 παιχνίδια με τους Θεσσαλούς και 13 με την Κηφισιά.

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Tα δεδομένα για Ιμπόρα και το οικονομικό… μπλόκο της Λεβάντε που εμποδίζει τις εξελίξεις
Next articleΠανσερραϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση Χαντάκια

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here