Ο ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή (29/9) γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Άρη με 0-1, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί ορισμένες από τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Και μια από αυτές ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο μετά από δύο παιχνίδια ως αλλαγή, πήρε θέση βασικού έχοντας δίπλα του τον Στέφαν Σβαμπ.

Ο Γάλλος έδειξε πως βρίσκεται πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αφού τουλάχιστον σε σχέση με τα χαφ του Άρη έδειξε πιο βαρύς, έχοντας δίπλα του και τον ντεφορμέ Αυστριακό, αρχηγό των πρωταθλητών Ελλάδας. Σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού ο 30χρονος ωστόσο ήταν αρκετά συνεπής.

Στον αμυντικό τομέα ο έμπειρος μέσος είχε 4 κερδισμένες μονομαχίες από τις 7 στις οποίες ενεπλάκη και 2 κοψίματα. Συνολικά μάλιστα έφτασε τις 16 επανακτήσεις μπάλας, με τις 6 από αυτές να είναι στο αντίπαλο μισό.

Total recoveries Vs Aris
Defensive Duels/Won Vs Aris

Όσον αφορά τις συνολικές ενέργειες του ο έμπειρος χαφ, έφτασε τις 33 σωστές, σε 48 που επιχείρησε με ποσοστό 69%. Στις πάσες ο Γάλλος ήταν σχεδόν αλάνθαστος, αφού έκανε λάθος μόλις σε μια, φτάνοντας το ποσοστό του στο εκπληκτικό 96%, με 25/26. Έχοντας παράλληλα εν γένει στις μονομαχίες που έδωσε σε όλο το γήπεδο 8 κερδισμένες από τις 19 (42%).

Total Passes/Accurate Vs Aris
Total Duels/Won Vs Aris

Στο κομμάτι των πιο δημιουργικών ενεργειών και μεταβιβάσεων ο 30χρονος αμυντικός χαφ, είχε 1/2 μακρινές πάσες,1/1 σέντρα, αλλά και 7/8 προωθημένες πάσες με ποσοστό 88%. Παράλληλα είχε και 2/2 πάσες στην αντίπαλη περιοχή, αλλά και 4/5 εύστοχες πάσες (80%) στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Total Passes to Final Third Vs Aris
Forward Passes Vs Aris

Τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά του Γάλλου και το ντεμπούτο του ως βασικός στην 3η συμμετοχή, έδειξαν ορισμένα στοιχεία στα οποία είναι δυνατός ο 30χρονος μέσος του ΠΑΟΚ. Επιπλέον όμως φανέρωσαν και πως ο ίδιος θέλει ακόμη χρόνο και για να κερδίσει θέση βασικού αλλά και πολύ περισσότερο για να αφομοιώσει όσα ζητάνε τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και οι συμπαίκτες του από αυτόν.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here