Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ έκανε ο Μάρκο Μπάκιτς, ενω μεταξύ άλλον ανέφερε και την σχέση του με τον Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση είπα ναι χωρίς να το σκεφτώ. Γνώριζα τον ΟΦΗ από πριν γιατί ο νονός μου, ο οποίος είναι ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς είχε παίξει στην Ελλάδα και μου είχε πει πάρα πολλά για τον ΟΦΗ. Όταν μου ήρθε η πρόταση από τον ΟΦΗ δεν το συζήτησα καν, είπα αμέσως ναι και γι’ αυτό το λόγο είμαι εδώ».

Για το πώς του φαίνεται η Ελλάδα«Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία, τώρα νιώθω ότι είμαι σε ένα μέρος που μου ταιριάζει περισσότερο, μου αρέσει περισσότερο, υπάρχει θάλασσα οπότε νιώθω ότι είμαι σαν το σπίτι μου».

Για το τι θέλει να κάνει αρχικά«Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να γνωρίσω τον προπονητή, την ομάδα και να αρχίσω να ενσωματώνομαι. Είμαι ένας παίκτης με εμπειρία, έχω παίξει σε πολλές ομάδες, νιώθω ότι μπορώ να ανταποκριθώ. Έχω αντιμετωπίσει και την Εθνική Ελλάδος με την χώρα μου στο Καραϊσκάκη. Γνωρίζω τι γίνεται εδώ και μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που υπάρχουν».

loading...

Previous articleΑνακοίνωσε Φελίπε Πιρές ο Βόλος!
Next articleΚινείται άμεσα για στόπερ ο ΠΑΣ Γιάννινα!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here