Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας το τελευταίο 24ωρο η Σπόρτινγκ φαίνεται να αλλάζει στάση και να αποσύρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη. Και αυτό γιατί έχει αντιληφθεί ότι τα χρήματα που ζητά ο Παναθηναϊκός είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μπορούν να προσφέρουν.

Μάλιστα ένα νέο δημοσίευμα από την Ιβηρική χώρα τονίζει ότι «ο Ιωαννίδης είναι εντυπωσιακά μακριά από την Σπόρτινγκ», κάτι που ωστόσο αποδίδει στο «μπάσιμο» της Μπολόνια για τον παίκτη.

«Ο Έλληνας επιθετικός, Φώτης Ιωαννίδης, είναι εντυπωσιακά μακριά από την Σπόρτινγκ. Κι αυτό γιατί η Μπολόνια μπήκε στην κούρσα για τον παίκτη και έχει ήδη παρουσιάσει μια πρόταση των 22 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό» αναφέρει αρχικά το «cmjornal.pt».

«Τα “Λιοντάρια” αρχικά προσέφεραν 17 εκατ. ευρώ, που απορρίφθηκαν αμέσως από την ελληνική ομάδα, η οποία απαίτησε 25 εκατ. ευρώ για να κλείσει η συμφωνία. Ο 24χρονος επιθετικός είχε ήδη μιλήσει με τον Αμορίμ και ήταν ενθουσιασμένος με την προοπτική αυτή. Ωστόσο, η ιταλική πρόταση είναι σύμφωνα με την “Corriere della Sera” πιο δελεαστική για τον Ιωαννίδη, που με την Μπολόνια θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο group stage του Champions League» προσθέτει στην συνέχεια.

loading...

Previous article«Ατλέτικο Μαδρίτης, Φούλαμ και Νις ενδιαφέρονται για τον Δημήτρη Κωττά του ΠΑΟΚ» (pic)
Next articleΗχηρή «πόρτα» του Παναθηναϊκού σε πρόταση 25εκ. ευρώ της Ίπσουιτς για Ιωαννίδη!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here