Ο ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι δεν πραγματοποιεί την σεζόν που θα περίμενε με βάση την ενίσχυση που πραγματοποίησε στο ρόστερ του το καλοκαίρι, ωστόσο ο Χρήστος Μανδάς με τις έως τώρα εμφανίσεις του έχει κεντρίσει τα βλέμματα του Ελληνικού ποδοσφαιρικού κοινού.

Μπορεί το καλοκαίρι ο Ολλανδός Σόνι Στίβενς να αποκτήθηκε για βασικός τερματοφύλακας του ΟΦΗ, ο Μανδάς όμως είχε διαφορετική άποψη, καθώς τράβηξε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από τα μαλλιά και πλέον αποτελεί τον πρωταγωνιστή του ΟΦΗ σε κάθε ματς!

Στα 21 του πλέον, όντας πιο ώριμος από ποτέ, φαίνεται να έχει ξεπεράσει κάποια σημαντικά λάθη που έκανε στο παρελθόν με την φανέλα του Ατρομήτου, λάθη τα οποία πλέον έχουν γίνει εμπειρία. Παιχνίδι με παιχνίδι, ο Έλληνας τερματοφύλακας αποκτάει αυτοπεποίθηση, κάτι το οποίο στην θέση του τερματοφύλακα είναι και το σημαντικότερο του όπλο.

Αν αναλογιστούμε τις δυσλειτουργίες στην άμυνα του ΟΦΗ τη φετινή σεζόν, ο Μανδάς παρά τα 13 γκολ που έχει δεχτεί σε 9 ματς, έχει κάνει πραγματικά ότι καλύτερο μπορεί, καθώς μετράει 3,3 αποκρούσεις ανά αγώνα, με το σύνολο τους να φτάνει τις 38!

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα έναν ολόκληρο γύρο μαζί με τα Play-out, γεγονός το οποίο μπορεί να βοηθήσει τον Μανδά να βελτιώσει τη στατιστική του αλλά και να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο.

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ έχει σίγουρα τραβήξει τα βλέμματα των μεγάλων Ελληνικών ομάδων πάνω του, ενώ δεν θα μας προκαλούσε εντύπωση αν ερχόταν κάποια πρόταση στα γραφεία της Κρητικής ΠΑΕ από ομάδα του εξωτερικού το καλοκαίρι.

loading...

Previous article“Κοντά στον δανεισμό του στη Μπολόνια ο Ρέαμπτσιουκ”
Next articleΟ Μπαπέ “εκτόξευσε” τη χρηματιστηριακή του αξία και είναι στην κορυφή – Ακολουθεί ο Χάλαντ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here