Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό δίνουν και παίρνουν για την περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα που δεδομένα έχει απασχολήσει την ΑΕΚ. Το απόγευμα της Δευτέρας (15/7) ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην πλατφόρμα «X», τονίζει πως επίκειται συνάντηση μεταξύ της Ένωσης και των Μεξικανών για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αντούνα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ που επικαλείται πηγές που είναι προσκείμενες στις διαπραγματεύσεις, «υπήρξαν εμπόδια σχετικά με τους χρόνους πληρωμής που πρότεινε ο ελληνικός σύλλογος, ο οποίος έχει διακόψει προσωρινά την διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».

Επίσης υπογραμμίζεται ότι «είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η Κρουζ Αζούλ έχει δείξει πλήρη προθυμία να διευκολύνει την επιστροφή του Ουριέλ Αντούνα στην Ευρώπη, υποστηρίζοντας την επιθυμία του παίκτη να πετύχει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αυτή η συνάντηση μεταξύ της Κρουζ Αζούλ και της ΑΕΚ θα μπορούσε να είναι καθοριστική για να κριθεί αν ο Αντούνα θα μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στη γηραιά ήπειρο, επιδιώκοντας να εδραιωθεί σε ένα πρωτάθλημα που παρουσιάζει νέες προκλήσεις και ευκαιρίες».


Previous articleΑυτά είναι το συμβόλαιο του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ που ξεπέρασε την πρόταση του Ολυμπιακού
Next articleΑυτό είναι το αγωνιστικό προφίλ του Άαρον Μάρτιν που εξετάζει ο Παναθηναϊκός (vids)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here