Εκτός από το ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια που φαίνεται πως αναθερμάνθηκε, η Μίλαν επίσης μοιάζει να κάνει νέο… μπάσιμο για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Για όσα σενάρια ακούγονται μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Ιταλικό ραδιόφωνο ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδος, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρχικά τόνισε:

«Είναι ένας αμυντικός που επιδεικνύει μεγάλο επαγγελματισμό. Άρχισε να παίζει σε ηλικία 18 ετών στην πρώτη ομάδα και έχει ήδη παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε δυο αγωνιστικές περιόδους με έντονα συναισθήματα που τον έχουν ωριμάσει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν φοβάται να κουβαλήσει την μπάλα, δεν φοβάται την πίεση και αυτό τον έχει βοηθήσει να εξελιχθεί.

Ξέρει να αμύνεται ψηλά, να διαβάζει τις επικίνδυνες καταστάσεις και είναι σωματικά δυνατός. Μπορεί να αποτελέσει λύση για την Serie A αν και ευελπιστώ ότι δεν θα φύγει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Κάνει καλή δουλειά και μας έχει βοηθήσει πολύ σε καθοριστικές καταστάσεις δήλωσε ο 55χρονος τεχνικός.

Σε ερώτηση μάλιστα για το πως θα αντιδράσει σε περίπτωση κλήσης από την Μίλαν ο Λουτσέσκου τόνισε. «Εγώ είμαι ο προπονητής, η ομάδα θα είναι αυτή που θα αποφασίσει».

Σχετικά με το δικό του μέλλον – την ώρα που έγινε ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Τούμπα ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ότι δεν έχει λόγους να αναζητά προκλήσεις σε άλλα πρωταθλήματα.

«Δεν κάνω σχέδια και παίρνω αποφάσεις με το συναίσθημα. Έφυγα από τον ΠΑΟΚ για την Αλ Χιλάλ και επέστρεψα γιατί νιώθω καλά εδώ. Πήραμε το πρωτάθλημα και δεν ψάχνω απελπισμένα να πάω αλλού. Βέβαια την Ιταλία δεν θα μπορούσα ποτέ να την απορρίψω» είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

loading...

Previous articleΜοναδικές και ιστορικές στιγμές ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το έπος κόντρα στη Φιορεντίνα και είναι πρωταθλητής Ευρώπης!
Next article«Η Μαρσέιγ εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον Αλμέιδα»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here