Η περίπτωση Αντούνα φαίνεται να έχει… παγώσει τα τελευταία 24ωρα για την ΑΕΚ, με τις περιπτώσεις Λαμέλα και Κορέα να έχουν ανέβει αρκετά ψηλά. Ωστόσο πριν γίνει αυτό η Ένωση φαίνεται πως είχε φέρει στην κατάσταση που ήθελε τις διαπραγματεύσεις για τον Μεξικανό εξτρέμ.

Παρ’ όλα αυτά ρεπορτάζ από τη χώρα του Αντούνα και πιο συγκεκριμένα του ESPN τονίζει πως ΑΕΚ και Κρουζ Αζούλ τα έχουν βρει σε όλα για τον 26χρονο και μέσα στην εβδομάδα η μεταγραφή αναμένεται να κλείσει. Όπως σημειώνεται υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές με την ελληνική ομάδα να πληρώνει 4.5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό το οποίο θα πάει στο μεγαλύτερο μέρος του στην ομάδα που ανήκει ο ποδοσφαιριστής και ένα ποσοστό στην Γουαδαλαχάρα που διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης.

Μένει να φανεί αν όντως η υπόθεση ακολουθήσει το ρεπορτάζ και προχωρήσει και επίσημα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι με τα χθεσινά (9/7) δεδομένα η ελληνική ομάδα έμοιαζε να έχει αφήσει σε δεύτερο ρόλο την υπόθεση Αντούνα και να περιμένει την απάντηση του Λαμέλα, δουλεύοντας παράλληλα και την εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση του Κορέα.


Previous article«Η Κάντιθ δεν μπορεί να καλύψει οικονομικά τον Αρη για τον Μορόν»
Next articleΑΕΚ: Οριστικοποιήθηκε η άφιξη Κοϊτά, την Πέμπτη (11/7) στην Αθήνα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here