Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μαρίνου Σατσιά έχει ένα σημαντικό παρελθόν.

Η Λαμία έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άνχελο Ενρίκεζ, έναν επιθετικό που έχει καταφέρει αρκετά σημαντικά πράγματα στην καριέρα του, κερδίζοντας τίτλους σε διάφορες χώρες.

Η αρχή έγινε το 2012, τη χρονιά κατά την οποία η Ουνιβερσιντάντ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Χιλής, έχοντας τον νεαρό τότε Ενρίκεζ στο δυναμικό της.

Μπορεί να μην έκανε ποτέ την καριέρα που αναλογούσε στο ξεκίνημα του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως αποχωρώντας από την Αγγλία αποτέλεσε μέλος της μεγαλύτερης έκπληξης των τελευταίων ετών στο FA Cup, το οποίο κατέκτησε με τη Γουίγκαν Αθλέτικ, επικρατώντας σε έναν δραματικό τελικό επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολούθησαν οι χρονιές στην Κροατία, οπού για της περιόδους 2014/15, 2015/16 και 2017/18, ο Ενρίκεζ κατέκτησε το νταμπλ με πρωτάθλημα και κύπελλο, φορώντας τα χρώματα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σε όλα αυτά βέβαια πρέπει να προστεθεί και η ιστορική επιτυχία της Χιλής, που πήρε το επετειακό Copa America του 2015, σε μια διοργάνωση με σημαντική συμμετοχή από τον νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας της Λαμίας.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here