Επιστροφή στη Λαμία, τέσσερις μήνες μετά την απομάκρυνση του από την ομάδα για τον Λεωνίδα Βόκολο. Η κακή αρχή της ομάδας του Πανουργιά Παπαϊωάννου ακολούθησε την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, με τον Μαρίνο Σατσία να απομακρύνεται και τον Έλληνα τεχνικό να επιστρέφει.

Στο σύνολο της προηγούμενης παρουσίας του ο 54χρονος τεχνικός είχε συνολικά σε 50 παιχνίδια, 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 23 ήττες.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Λεωνίδα Βόκολο.

Ο κ. Βόκολος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 4 μήνες. Ο έμπειρος coach είχε αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου στις 14 Φεβρουαρίου του 2023 σε μία πολύ δύσκολη αγωνιστική χρονιά και κατάφερε να την οδηγήσει στη σωτηρία και την παραμονή στη Stoiximan Super League. Μάλιστα την προηγούμενη σεζόν που είχε ξανά τα ηνία, η πορεία της ομάδας μας ήταν η καλύτερη στην ιστορία της, αφού τερμάτισε στην έκτη θέση στην κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος και συμμετείχε για πρώτη φορά στα playoffs.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχόμαστε να είχε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας.»


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here