Σε πολύ μεγάλο μεταγραφικό… οργασμό βρίσκεται η ΑΕΚ η οποία προχωρά παράλληλα πάρα πόλλα μέτωπα. Αυτή τη στιγμή το μόνο που έκλεισε και ανακοινώθηκε 100% είναι η μεταγραφή του Θωμά Στρακόσα, ωστόσο υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Αυτή του Ρομπέρτο Περέιρα ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τα επόμενα 24ωρα αλλά και του Αμπουμπακάρι Κοϊτά με τον οποίο φαίνεται να υπάρχει συμφωνία.

Ωστόσο η Ένωση δεν σταματάει εκεί, αφού θέλει να κάνει και το απόλυτο «μπαμ» με την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα. Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Ουριέλ Ιουγκτ έγραψε πως ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έχει στα χέρια του πρόταση για τριετές συμβόλαιο και αναμένεται να απαντήσει μέσα στο επόμενο 48ωρο. Όπως φαίνεται δεν πρόκειται για ένα ακόμη δημοσίευμα αλλά για κάτι πραγματικό με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως το συμβόλαιο που προσφέρεται στον λατίνο παικταρά είναι ύψους 2.5εκ. ευρώ το χρόνο.

Κάτι που θα τον κάνει δεδομένα τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, μακράν του δεύτερου που αυτή τη στιγμή είναι πιθανότατα ο Μπακασέτας του Παναθηναϊκού με ένα ποσό γύρω στα 2εκ. ευρώ. Η προοπτική της Ελλάδας φαίνεται πως δεν περνάει αδιάφορη από τον Λαμέλα ο οποίος πιθανότατα μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (10/7) να έχει απαντήσει στην ΑΕΚ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Λαμέλα πραγματοποίησε 19 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα της Σεβίλλης. Πλέον το συμβόλαιο του με τους Ανδαλουσιάνους ολοκληρώθηκε και ο Αργεντίνος είναι ελεύθερος να επιλέξει που θα συνεχίσει την καριέρα του.


Previous articleΟ Στρακόσα με το συμβόλαιο των 6εκ. ευρώ & η έμπρακτη επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ
Next articleΛεβαδειακός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Εραμούσπε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here