Ο Έρικ Λαμέλα σύμφωνα με Αργεντίνους δημοσιογράφους, πλησιάζει στην ΑΕΚ. Μάλιστα ο 32χρονος φαίνεται να έχει πει το «ναι» στην μεγάλη πρόταση της Ένωσης για τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές ύψους 2.5 εκ. ευρώ.

Στην καριέρα του ο Λαμέλα έχει πετύχει σημαντικά γκολ, αλλά ως λατίνος έχει… μέσα του και υψηλή τεχνική κατάρτιση. Δεν είναι λίγες φορές που γκολ του έχουν συζητηθεί για την ομορφιά τους και μια από αυτές ήταν το τέρμα που πέτυχε τον Μάρτιο του 2021, στην ήττα της Τότεναμ με αντίπαλο την Άρσεναλ με 2-1.

Στο 33ο λεπτό σε επίθεση των φιλοξενούμενων, η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή, ο Λούκας Μόουρα που ήταν κοντά στο σημείο του πέναλτι έσπασε την μπάλα στα αριστερά του και ο Αργεντίνος με ένα απίστευτο τσίμπημα με ραμπόνα με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπερντ Λένο.

Αργότερα στη σεζόν το γκολ του φυσικά βρέθηκε στα υποψήφια καλύτερα της χρονιάς διεκδικώντας το βραβείο «Fifa Puskas Award», το οποίο και κατέκτησε. Ο Λαμέλα μάλιστα είχε ξανακάνει την απίθανη ραμπόνα κόντρα μάλιστα σε ελληνική ομάδα, τον Αστέρα Τρίπολης το 2014, σε παιχνίδια το οποίο η Τότεναμ είχε επικρατήσει με 5-1.


Previous articleΝτι Μάρτζιο: «Πολύ πιθανό να αλλάξει το πλάνο για Κοτάρσκι, μπορεί να οδηγηθεί στον Ρομάν» (pic)
Next articleΑυτή είναι η τελευταία βελτιωμένη πρόταση του Παναθηναϊκού για Παβόν!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here