Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ξεκίνησε από πέρσι να συμμετέχει στις αποστολές του ΠΑΟΚ χωρίς ωστόσο να κάνει την παραμικρή συμμετοχή, αλλά δείχνοντας πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ Β του Πάμπλο Γκαρσία, όπου τότε η αξία του ήταν στις 350 χιλιάδες ευρώ, ποσό πολύ μεγάλο για ένα παίκτη Β ομάδας.

Έπειτα, ο Λουτσέσκου τον πήρε στην καλοκαιρινή προετοιμασία όπου ο 19χρονος στόπερ εντυπωσίασε και όλοι περιμένανε ότι θα παίξει στα προκριματικά με την Λέφσκι. Ο δικέφαλος αποκλείστηκε τότε, ο νεαρός δεν έπαιξε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να προτιμάει τον Κάργα, αλλά ο Κουλιεράκης ξεκίνησε βασικός στη πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό και έπειτα δεν ξαναέβγαλε τη φανέλα βασικού.

Η μεγάλη αύξηση για τη χρηματιστηριακή του αξία έγινε τον Νοέμβριο, όπου από 300 χιλιάδες ευρώ αυξήθηκε στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ, από τότε ο Κουλιεράκης έχει συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και μάλιστα από την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος έχει σκοράρει δις με κεφάλια δείχνοντας ότι το ψηλό παιχνίδι είναι ένα απτά καλά του στοιχεία. Πλέον ο νεαρός αμυντικός εκτιμάται στα 2 εκατομμύρια ευρώ και είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται.

loading...

Previous article«Δε μένει στην Ουνιόν ο Πούχατς, θα ψάξει για ομάδα»
Next articleH 5άδα Ελλήνων τερματοφυλάκων που αύξησαν κατά… πολύ την χρηματιστηριακή τους αξία

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here