Σε ένα πολύ οριακό παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Super League 2, η Καλαμάτα υποδέχθηκε τον Πανεργειακό το μεσημέρι της Δευτέρας (30/9). Οι γηπεδούχοι επικράτησαν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με δραματικό τρόπο με γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες στο 90’+5′.

Η Καλαμάτα προηγήθηκε με πέναλτι του Αλγκαρανάζ στο 10ο λεπτό και έχασε πέναλτι που εκτέλεσε ο σκόρερ της, λίγο αργότερα. Ο Καραργύρης απέκρουσε για να έρθει το 1-1 για τον Παναργειακό με κεφαλιά του Κωστίκα στο 16′.

Ο Παναργειακός είχε στο 74′ την αποβολή του Τσιράκη και αυτός που… λύτρωσε τους Καλαματιανούς ήταν ο Χερόνιμο Μπαράλες, με τον Αργεντίνο φορ να βρίσκει ένα γεμάτο και ψηλοκρεμαστό σουτ κυριολεκτικά στην τελευταία φάση και να γράφει το τελικό 2-1.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές (78′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο (82′ Μπαράλες), Μουστακόπουλος, Αναστασόπουλος (46′ Ριένστρα), Ντιγκινί (61′ Φρίμπονγκ), Μορέιρα (61′ Παυλίδης), Μόρσεϊ και Αλγκαρανάζ.

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Σάαντο (44′ λ.τ Κάμκα), Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι (80′ Κουγιάμπα), Τσιράκης, Πρίκας (55′ Καρέλης), Παναγιώτου, Κωστίκα (55′ Καρντόσα), Αλιατίδης και Χατζηδημητρίου (80′ Μιλτιάδης).


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here