Ο Νταβίντ Κάρμο ήταν εκ των πρωταγωνιστών σε όλη την πορεία των Πειραιωτών στο Conference League, με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει το έπος φτάνοντας ως το τέλος της διαδρομής και κατακτώντας το τρόπαιο.

Ο 24χρονος στόπερ μίλησε στην Πορτογαλία για την παρουσία του στους Πειραιώτες, τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Φιορεντίνα και την κατάκτηση του τροπαίου ενώ σχολίασε και το μέλλον του, αφήνοντας όλες τις πιθανότητες ανοιχτές.

Επιλέγοντας τον Ολυμπιακό: «Ένιωθα καλά. Νομίζω ότι μπορείς να το δεις όταν είσαι καλά εκτός γηπέδου. Τα πράγματα στο γήπεδο γίνονται πιο εύκολα και βρήκα μία οικογένεια εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ και είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτόν τον σύλλογο για αυτές τις στιγμές».

Από την Πόρτο στην Ελλάδα: «Αυτή είναι η ζωή, νομίζω ότι σε αυτές τις λιγότερο καλές στιγμές πρέπει να είμαστε δυνατοί, τότε βλέπεις ποιοι πραγματικά είμαστε. Είχα πολύ βοήθεια και εδώ, δεν μπορούσα να τα καταφέρω μόνος μου και ευτυχώς τα πράγματα έγιναν καλύτερα εδώ. Είμαι επίσης ευγνώμων για όλες τις στιγμές που πέρασα στην Πόρτο αυτή τη μιάμιση σεζόν και τώρα θα κοιτάξουμε το μέλλον».

Για το αν είναι απάντηση για όσους τον αμφισβήτησαν, όπως είπε ο Όρτα: «Δεν είναι απάντηση σε κανέναν, οι άνθρωποι θα λένε πάντα, είναι μέρος του αθλητισμού, είναι μέρος αυτού που κάνουμε. Πρέπει να κρατάμε τους ανθρώπους που μας αγαπούν και γι’ αυτό το κάνω αυτό».

Για την επιστροφή στην Πόρτο: «Αυτό που θέλω στο μέλλον μου είναι να κερδίσω αυτά τα δύο παιχνίδια που έχουμε τώρα με την ομάδα της Ανγκόλα. Μετά θα ξεκουραστώ και θα δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Επιστροφή στην Πόρτο; Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτή τη στιγμή».

loading...

Previous articleΕπίσημο: Η Φορτούνα Ντίσελντορφ πλήρωσε τη ρήτρα του Τζόλη – Αυτό είναι το ποσό που εισπράττει ο ΠΑΟΚ (vid)
Next articleΤο εξαψήφιο ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ από την πώληση Τζόλη στη Φορτούνα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here