Τα Ιταλικά ΜΜΕ ασχολούνται για δεύτερη φορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με την υπόθεση του Χοακίν Κορέα. Πιο συγκεκριμένα οι αναφορές που γίνονται για το ενδιαφέρον της AEK προς τον Αργεντίνο σχολιάζουν πως οι δυνατότητες του ίσως είναι εκτός Ιταλίας για να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Η ΑΕΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, ενώ υπάρχουν μόνο φήμες για ομάδες από την Σαουδική Αραβία» επισημαίνοντας, όμως, ταυτόχρονα πως «τίποτα συγκεκριμένο δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα».

Καταλήγοντας πως «η πρόκληση τώρα για τον Κορέα είναι να ξαναβρεί τον εαυτό του και να βρει μια ομάδα πρόθυμη να επικεντρωθεί στις δυνατότητές του, ίσως εκτός Ιταλίας, σε ένα πλαίσιο που μπορεί να του επιτρέψει να εκφραστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ενώ τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως οι πρωταθλητές Ιταλίας θα προσπαθήσουν να επισπεύσουν την πώληση Κορέα για να κινηθούν για την απόκτηση του Κιέζα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Από την άλλη η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να περιμένει τις εξελίξεις με τον Αργεντίνο να είναι ο Νο1 στόχος.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here