Με… φόρα μπήκε ο κάτοχος του περσινού Youth League, Ολυμπιακός στη νέα διοργάνωση. Οι Πειραιώτες μπήκαν με πεντάρα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επί της Τάλινα Κάλεφ, στο εντός έδρας παιχνίδι, στου Ρέντη.

Ξεχώρισαν οι Γιουσούφ και Παπακανέλλος με τον δεύτερο να είναι ο απόλυτος MVP με 2 ασίστ και ένα γκολ. Από την άλλη ο Νιγηριανός βρήκε δις τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το 1-0 έγινε στο 36′ με σέντρα του Παπακανέλλου και κεφαλιά του 18χρονου Αφρικανού.

Το 2-0 έγινε στο 42′ με πλασέ του Τουφάκη με την δεύτερη ασίστ του Παπακανέλλου. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 48′ με κεφαλιά του Παναγάκου μετά από φάουλ του Αλαφάκη.

Στο 56′ ήρθε το 4-0 με τον Παπακανέλλο με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ το πέμπτο γκολ ήρθε στο 85′ από τον Γιουσούφ με πλασέ αφού έφυγε στην πλάτη της άμυνας. Η ρεβάνς που είναι διαδικαστικού χαρακτήρα θα γίνει στις 6 Νοεμβρίου στην Εσθονία.

Ολυμπιακός (Ρομέν Πιτό): Γεωργακόπουλος, Καρκατσάλης (88′ Πλειώνης), Πρεκατές, Παναγάκος, Γιωτόπουλος (62′ Σιώζιος), Λιατσικούρας, Τουφάκης, Αλαφάκης (70′ Ρολάκης), Πνευμονίδης (62′ Λίγδας), Παπακανέλλος (70′ Φίλης), Γιουσούφ

loading...

Previous articleΤσιμίκας: Κομβικός στο «διπλό» της Λίβερπουλ, δημιούργησε γκολ και αναδείχθηκε MVP (pic)
Next articleΓιακουμάκης: Συνέβαλλε στη νίκη της Κρουζ Αζούλ και αποχώρησε τραυματίας (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here