Ραγδαία είναι η πτώση που γνώρισε η αξία του Αγκιμπού Καμαρά ύστερα από την ενημέρωση του Transfermarkt. Σύμφωνα με τη κορυφαία πλατφόρμα, ο μέσος από τη Γουινέα, αξίζει πλέον 3.000.000 ευρώ. Ικανοποιητική αξία θα έλεγε κανείς αν δεν ήξερε ότι ο ίδιος παίκτης πριν από μερικούς μήνες άξιζε 4.000.000 ευρώ!

Η πτώση του ενός εκατομμυρίου, κρύβει ένα… παρασκήνιο το οποίο έλαβε χώρα το περσινό καλοκαίρι. Ο Αγκιμπού Καμαρά, βρισκόταν κοντά στην μετακίνηση του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο ο Ολυμπιακός πίστεψε ότι ο παίκτης θα μπορούσε να έχει ρόλο στο ρόστερ της ομάδας, κάτι το οποίο φαίνεται ότι εν τέλει δεν πήγε βάσει σχεδίου.

Ο Αγκιμπού Καμαρά στις αρχές της φετινής σεζόν δεν έπαιξε και κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ζήτησε να πάει σε μία ομάδα που θα πάρει παιχνίδια, όπως και έγινε. Ο Ατρόμητος ήθελε, ο παίκτης ήθελε και ο Ολυμπιακός ήταν θετικός, έχοντας ως στόχο να κρατήσει τον παίκτη του σε εγρήγορση, με σκοπό να τον επαναξιολογήσει το καλοκαίρι.

Η πτώση στην αξία του παίκτη είναι λογική, και η αποδοσή του μέσα στο γήπεδο με την φανέλα του Ατρομήτου, μπορεί μόνο να κρίνει αν αυτή θα αυξηθεί και πάλι, κάνοντας τον παίκτη ελκυστικό σε ομάδες του εξωτερικού για μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

loading...

Previous articleΓερεμέγεφ – Transfermarkt: Μείωση για το “κανόνι” που δεν άρχισε ακόμη να “πυροβολεί”
Next articleΚωνσταντίνος Τζολάκης – Transfermarkt: Πήρε αγωνιστικό χρόνο, κέρδισε επάξια την αύξηση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here