Η γερμανική ιστοσελίδα «Kicker» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τις προθέσεις της Στουτγκάρδης αναφορικά με ττις υποθέσεις του Φώτη Ιωαννίδη και του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει την Γερμανική ομάδα σε διαφορετικές φάσεις και όπως υποστηρίζει το συγκεκριμένο μέσο έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις σχετικά με το πως θα κινηθούν για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Για τον Ιωαννίδη τονίζεται πως οι Σουηβοί αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους από τον 24χρονο Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού, μετά και τις τελευταίες προτάσεις της Ίπσουϊτς που απέρριψαν οι «πράσινοι». Αυτό γιατί όπως δείχνουν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θέλουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να παραχωρήσουν τον Ιωαννίδη, κάτι που οι Γερμανοί δεν θέλουν να δώσουν.

Από την άλλη όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ τα πράγματα παρουσιάζονται σε περισσότερο φιλολογικό επίπεδο. Δηλαδή οι μεν Γερμανοί θεωρούν ότι μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας, χωρίς όμως να υπάρχει ένδειξη για το ποιες είναι αυτές.

loading...

Previous articleΠαναιτωλικός: Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Παντελάκη (pic)
Next articleΤο who is who του Παντελάκη που απέκτησε ο Παναιτωλικός (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here