Πρόκειται για μια εξαιρετικά περίεργη και απαιτητική συνάμα υπόθεση. Το… σίριαλ της επόμενης μεταγραφής του Αφρικανού πρώην πλέον παίκτη του Ολυμπιακού, φαίνεται πως θα μείνει ανοικτό τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιουνίου που λήγει και επίσημα το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Αν και την περασμένη Παρασκευή (8/6) ο ΠΑΟΚ έπαιζε μόνος του για την απόκτηση του Καμαρά, η μη απάντηση του ποδοσφαιριστή στην πρόταση που του είχαν καταθέσει οι πρωταθλητές Ελλάδας τους έκανε να αποσυρθούν. Μέσα σε 72 ώρες ο μέσος από τη Γουινέα έγινε περιζήτητος και πλέον υπάρχουν πολλές ομάδες που, σύμφωνα με δημοσιεύματα διεκδικούν την υπογραφή του.

Όσο όμως οι μέρες περνάνε και ο 27χρονος δεν έρχεται σε οριστική συμφωνία με κανέναν το όνομα του δεν φεύγει από τη λίστα ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ. Φυσικά αυτό ισχύει και για όσο οι Θεσσαλονικείς δεν κλείνουν κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή στη θέση του.

Το δεδομένο είναι πως ο «δικέφαλος» δεν θα μπει σε διαδικασία… πλειστηριασμού για τον ποδοσφαιριστή κάτι που ίσως να επιζητά η πλευρά του παίκτη. Ωστόσο οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν… μάτια & αυτιά ανοικτά για τις οριστικές εξελίξεις της υπόθεσης.

loading...

Previous articleΤο σημαντικό εμπόδιο της υπόθεσης Κογιάδο
Next articleΑυτή είναι η πιο σημαντική ανανέωση για τους πρώτους 5 της Superleague!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here