Πως τα πηγαίνουν οι «Έλληνες» ποδοσφαιριστές της Έλτσε;

Τρεις ποδοσφαιριστές με Σουπερλιγκάτο παρελθόν έχει στο έμψυχο δυναμικό της η ισπανική ομάδα.

Ο λόγος για τους Εζέκιελ Πόνσε (πρώην της ΑΕΚ), τον Παπέ Σεΐχ Ντιόπ (πρώην του Άρη) και τον Λούκας Μπογιέ (πρώην της ΑΕΚ).

Πόνσε και Μπογιέ είναι αυτοί που έχουν αναλάβει τα ηνία της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι, όντας οι μοναδικοί επιθετικοί της ομάδας, αμφότεροι είχαν αγωνιστεί στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από ιταλικές ομάδες (ο Πόνσε από τη Ρόμα και ο Μπογιέ από την Τορίνο).

Ο Ντιόπ από την άλλη, αποκτήθηκε από την Έλτσε μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη Θεσσαλονίκης, κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ως ελεύθερος.

Η ισπανική ομάδα οδηγείται προς τη… Segunda Division, καθώς μετά από 25 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις 13 βαθμούς και βρίσκεται πίσω με 12 βαθμούς από την 19η Αλμερία και 13 βαθμούς πίσω από την 18η Χετάφε.

Μπογιέ και Πόνσε έχουν σκοράρει συνολικά 6 γκολ (από 3 ο καθένας) με τον αριστερό εξτρέμ, Μίγια Πορέ να έχει σκοράρει από μόνος του 6 φορές.

Η Έλτσε βρίσκεται εκτός μάχης παραμονής και θα πρέπει να κάνει κάποιο… θαύμα για να σωθεί μέσα στα επόμενα 13 παιχνίδια με τη… Σουπερλιγκάτη παροικία να ψάχνει να συνεχίσει αλλού την καριέρα της μετά το τέλος της σεζόν.

loading...

Previous articleΗ Ντόρτμουντ απέκτησε τον 14χρονο Έλληνα Γιάννη- Χρήστο Κώστογλου!
Next articleΠαναιτωλικός: «Κλήθηκε» από την Εθνική της Σιέρα Λεόνε ο Μόρσεϊ

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here