Σε ποια θέση χρειάζονται άμεση ενίσχυση.

Το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν αναμένεται με ενδιαφέρον και για αυτόν τον λόγο οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο, όμως είναι βέβαιο πως όλοι απαιτούν αναβαθμίσεις σε συγκεκριμένες θέσεις της ενδεκάδας τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη θέση, στην οποία κάθε ένας από τους πρώτους 5 του περσινού πρωταθλήματος, θεωρεί την πιο σημαντική κίνηση.

ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατέκτησε το πρωτάθλημα σε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν για τον ίδιο, ωστόσο όλοι στην ομάδα θέλουν μια ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ.

Ο Μπράντον Τόμας ολοκλήρωσε μια χρονιά υπέρβασης για τον ίδιο, ενώ ο Αλί Σαμάτα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, σε μια θέση που οι «ασπρόμαυροι» ήδη έχουν αρχίσει να ψάχνουν παίκτες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας θέλει να επιστρέψει στην κατάκτηση τίτλων, βελτιώνοντας το ρόστερ της σε συγκεκριμένους τομείς.

Πέρα από τα ακραία μπακ, μια θέση που επείγει για την Ένωση, είναι αυτή του τερματοφύλακα, με το όνομα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι να συζητιέται ήδη έντονα για την κατάληψη της θέσης.

Ολυμπιακός

Η άμυνα ήταν το κύριο πρόβλημα του Ολυμπαικού κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, με τον Νταβίντ Κάρμο να λύνει σε μεγάλο βαθμό αυτά τα θέματα.

Η απόκτηση του Πορτογάλου δε θεωρείται δεδομένη, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως σε κάθε περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, για να θέσουν τα θεμέλια της επόμενης σεζόν.

Παναθηναϊκός

Ίδια προβλήματα με τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει αυτό το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος διακρίνει έλλειψη στην ποσότητα των κεντρικών του αμυντικών.

Μετά την επιστροφή του Μάγκνουσον και την παραμονή του Γεντβάι, οι «πράσινοι» φαίνεται πως χρίζουν προσθήκης στις θέσεις των στόπερ, αρχής γενομένης από τα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Άρης

Παρά την αποτυχία της φετινής χρονιάς, ο Άρης διαθέτει μια ικανοποιητική βάση για να «χτίσει» την επόμενη σεζόν.

Μετά από την ολοκλήρωση της σεζόν και το ντεφορμάρισμα του Κίκε Σαβέριο, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κινηθούν για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, προκειμένου να αυξήσουν την ατομική τους ποιότητα και την επιθετική απειλή.

loading...

Previous articleΈτσι παίρνει πρωτάθλημα ξανά: Οι 4 που πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός
Next article«Ολυμπιακός για Χορδάν»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here