«Μπαράζ» δημοσιευμάτων έρχεται τις τελευταίες ώρες από την Ιταλία για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ που αποτέλεσε έναν εκ των σημαντικότερων στη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και όπως είναι αναμενόμενο έχει συγκεντρώσει τα… βλέμματα πάνω του.

Πρώτα ήρθε η ανάρτηση του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο για τον Κροάτη τερματοφύλακα, που αποκάλυπτε ενδιαφέρον Ίντερ και Πάρμα και έπειτα σχετικό ρεπορτάζ. Σε αυτό ο Ιταλός δημοσιογράφος ενέπλεκε στους ενδιαφερόμενους για τον 24χρονο τόσο την Σαουθάμπτον όσο και την Άουγκσμπουργκ.

Μάλιστα στο τελευταίο χρονικά ρεπορτάζ προστίθεται η πληροφορία πως για τον Κροάτη κίπερ η Πάρμα έχει καταθέσει και πρόταση στον ΠΑΟΚ, ύψους 2.5 εκατ. ευρώ. Ενώ τέλος δίνεται και το ρεπορτάζ ότι τα «θέλω» των πρωταθλητών Ελλάδας φτάνουν τα 10 εκατ. ευρώ + ορισμένα μπόνους.

Τα Κροατικά ΜΜΕ μάλιστα τονίζουν πως αν και δεν κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας Ζλάτκο Ντάλιτς για το ερχόμενο Euro στα γήπεδα της Γερμανίας, ο Κοτάρσκι ίσως βρίσκεται κοντά στο να κάνει τη μεταγραφή της καριέρας του.

loading...

Previous article«ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και άλλες τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται για τον Καμαρά» (pic)
Next article«Δύο από την Ισπανία για τον Ελ Κααμπί»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here