Ο ΠΑΟΚ προχωρά όλες τις μεταγραφικές του υποθέσεις, έχοντας ανοίξει αρκετά «μέτωπα» και ένα από αυτά είναι και του Σουαλιχό Μεϊτέ. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Γάλλο χαφ και εδώ και μέρες έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπενφίκα.

Από το ταξίδι της νέας CEO των πρωταθλητών Ελλάδας, Μαρίας Γκοντσάρεβα, στη Λισσαβόνα για να έρθει οριστικά σε συμφωνία με την Μπενφίκα. Κάτι που συνέβη, σε ένα ποσό ύψους 2 εκατ. ευρώ και είναι δεδομένο εδώ και πέντε-έξι μέρες. Αυτό που έμενε είναι ο παίκτης να τα βρει με το κλαμπ και η κατάσταση βρίσκεται σε φάση διαπραγμάτευσης.

Η προσφορά του ΠΑΟΚ προς τον παίκτη είναι ύψους περίπου 1.3 εκατ. ευρώ το χρόνο και η απαίτηση του Μεϊτέ είναι περίπου 1.5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Η διαφορά αυτή, έρχεται από το γεγονός πως ο Γάλλος είχε ενεργό συμβόλαιο με τους «αετούς» με απολαβές 1.7 εκατ. ευρώ.

Οι 200χιλ. ευρώ που υπάρχει ως διαφορά δεν φαίνεται ικανή να χαλάσει το deal εφόσον υπάρχει και μια σχέσης εκτίμησης μεταξύ του παίκτη και της ΠΑΕ. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις είναι ενεργές και συνεχίζονται με τις οριστικές εξελίξεις να έρχονται πιθανότατα μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

loading...

Previous articleΟΦΗ: Πλησιάζει ο Χατζηθεοδωρίδης
Next article«Ο Κοτάρσκι είναι ελκυστικός σε πολλά κλαμπ της Ευρώπης αλλά οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ είναι μεγάλες»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here