Η νίκη επί της Άντερλεχτ στο παραδοσιακό ντέρμπι του Βελγίου έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στην Κλαμπ Μπριζ και στο φινάλε των playoffs της Jupiler League ολοκλήρωσε ένα φοβερό τελευταίο δίμηνο εντός συνόρων.

Μάλιστα χρειαζόταν απλά έναν βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Σεκλ Μπριζ και τον βρήκε, με το 0-0 να της χαρίζει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Βελγίου για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία και 19η συνολικά στην ιστορία της. Σε ένα πρωτάθλημα οριακό και που πριν τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ η Μπριζ έμοιαζε σαν… ξέφραγο αμπέλι, η αλλαγή προπονητή άλλαξε τα πάντα και οδήγησε την ομάδα στον τίτλο των πρωταθλητών.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε από την 1η Απριλίου και μετά με το εκπληκτικό 9-4-1 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη με την μια ήττα να τους στερεί και τη συμμετοχή από τον τελικό του Conference League, αφού σήμανε τον αποκλεισμό τους από τη Φιορεντίνα. Στα του πρωταθλήματος έναν βαθμό πίσω της τερμάτισε η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με την Άντερλεχτ να μένει στην τρίτη θέση και να εξασφαλίζει θέση στα προκριματικά του Europa League.

loading...

Previous articleΝτάνι Γκαρθία: «Γνωρίζω καλά τον Μεντιλίμπαρ, είναι ένας αληθινός φίλος»
Next articleΠαραμένει στον ΑΠΟΕΛ ο «σουπερλιγκάτος» Μπεν

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here