Εδώ και κάποιες μέρες υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη. Οι Ιταλοί με διαδοχικά δημοσιεύματα αναφέρουν λεπτομέρειες για την υπόθεση τονίζοντας μάλιστα πως υπάρχει και συμφωνία μεταξύ της πλευράς του παίκτη και των Ιταλών.

Ο μεν Παναθηναϊκός κρατάει σταθερά αρνητική στάση σε ενδεχόμενη πώληση απορρίπτοντας τη διπλή κρούση της Ίπσουιτς, ενώ η Σπόρτινγκ δείχνει να… απομακρύνεται.

«Ο γεννημένος το 2000 Έλληνας επιθετικός είναι αυτός που έχουν επιλέξει οι Σαρτόρι και Ντι Βάιο, όμως η επιχείρηση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τελειωμένη. Η διοίκηση των “ροσομπλού” έχει φτάσει σε συμφωνία με τον μάνατζερ του παίκτη, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, αλλά όχι με τον Παναθηναϊκό» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Οι “πράσινοι” έχουν μέχρι τώρα απορρίψει τις προσφορές της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά και της Ίπσουιτς, που έφτασε μέχρι και τα 25 εκατ. ευρώ συν μπόνους: όχι από τον Παναθηναϊκό. Η Μπολόνια προσπαθεί να φτάσει σε μια δυνατή συμφωνία με το “ναι” του παίκτη, αλλά είναι αναγκασμένη να δουλέψει και άλλες περιπτώσεις» προσθέτει στη συνέχεια.

Μένει να δούμε αν οι Ιταλοί έρθουν με επίσημη πρόταση ή η διάθεση του Παναθηναϊκού απέναντι στις αν μη τι άλλο εξαιρετικές προτάσεις της Ίπσουιτς τους αποθαρρύνει.

loading...

Previous articleΤο who is who του Καλοσκάμη που αποκτά ο Ατρόμητος (vids)
Next articleΟλυμπιακός: Tα δεδομένα για Ιμπόρα και το οικονομικό… μπλόκο της Λεβάντε που εμποδίζει τις εξελίξεις

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here