Τα Ισπανικά δημοσιεύματα για τον Λορέν Μορόν και το ενδιαφέρον της Κάντιθ για τον παίκτη είναι διαδοχικά και νέο ρεπορτάζ της «portalcadista» τονίζει πως το Ισπανικό κλαμπ είναι διατεθειμένο να δώσει μέχρι 3 εκατ. ευρώ για τον 30χρονο επιθετικό.

Ωστόσο όπως φαίνεται το συγκεκριμένο ποσό δεν συγκινεί τον Άρη σε καμία περίπτωση αφού ο Ισπανός έκανε εξαιρετική σεζόν, την καλύτερη της καριέρας του με 20 γκολ στο πρωτάθλημα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Έτσι ο Μορόν φαίνεται πως έχει τη δυνατότητα να βρεθεί σε καλύτερο πρωτάθλημα και όχι στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας που αγωνίζεται η Καντίθ.

Ενώ όσον αφορά τον Άρη φαίνεται πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης απαιτεί ένα ποσό σίγουρα πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ που είχε πουλήσει πέρυσι τον Λουίς Πάλμα, ιδιαίτερα μετά από μια τέτοια σεζόν που έκανε. Από την άλλη οι «κίτρινοι» έχουν τον βασικό τους σέντερ φορ με ένα συμβόλαιο πολύ χαμηλό δεδομένης της αξίας του, δηλαδή 350χιλ. ευρώ.

Ένα συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα, είτε σε επίπεδο ανανέωσης του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές στον Άρη, είτε σε επίπεδο επίσημης κρούσης της Κάντιθ, ή όποιας άλλης ομάδας μπορεί να ενδιαφερθεί για τον παίκτη.

loading...

Previous article«Αντικρουόμενες πληροφορίες από Ιταλία και Ελλάδα για Σάρι και Παναθηναϊκό»
Next articleΠροχωράει του Θυμιάνη στον ΠΑΟΚ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here