Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το πιο «hot» μεταγραφικό όνομα στην ελληνική αγορά εδώ και δύο περίπου μήνες. Με… βροχή δημοσιευμάτων τόσο η Μπολόνια όσο και η Σπόρτινγκ φαίνεται να πιέζουν τον Παναθηναϊκό για να αποκτήσουν τον 24χρονο Έλληνα διεθνή κάτι που δεν συμβαίνει.

Και αυτό γιατί παρά τις κρούσεις των πολλών εκατομμυρίων, ως τα 20 φαίνεται να έχουν φτάσει οι Πορτογάλοι, στα 25 η Μπολόνια, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν θέλουν με τίποτα να πουλήσουν τον Ιωαννίδη. Είτε γιατί θεωρούν ότι με αυτό το ποσό δεν καλύπτονται τα «θέλω» του κλαμπ, είτε γιατί το υψηλό ποσοστό μεταπώλησης που έχει ο Λεβαδειακός (σ.σ. θεωρείται ότι είναι μίνιμουμ 30%), αποτρέπει τους ιθύνοντες της ΠΑΕ από πώληση μικρότερη τουλάχιστον των 30εκ. ευρώ.

Από την άλλη τα δημοσιεύματα και τα δημοσιεύματα του εξωτερικού σε Ιταλία και Πορτογαλία δίνουν και παίρνουν. Όσον αφορά την Σπόρτινγκ το τελευταίο ρεπορτάζ που προέρχεται για το ενδιαφέρον αναφορικά τον Έλληνα διεθνή, φιλοξενεί δηλώσεις του άλλοτε προπονητή και αθλητικού διεθυντή Ογκούστο Ινάσιο, που αναφέρει ότι προς το παρόν τουλάχιστον οι πρωταθλητές Πορτογαλίας δεν θα παρατήσουν την περίπτωση του, η οποία δεν προχωράει λόγω της αδιάλλακτης αρνητικής στάσης του Παναθηναϊκού στην πώληση.

Όσον αφορά την Μπολόνια, το τελευταίο δημοσίευμα από την σελίδα «1000cuorirossoblu.it» αναφέρει πως οι Ιταλοί κοστολογούν την υπόθεση Ιωαννίδη ως τα 20εκ. ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει 25εκ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης. Βέβαια τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν άλλα ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι το «τριφύλλι» έχει ήδη απορρίψει πρόταση 25εκ. ευρώ για τον παίκτη.

Με τις εξελίξεις να τρέχουν ο Παναθηναϊκός θέλει να προλάβει τους ανταγωνιστές του για Ιωαννίδη, προσφέροντας ένα νέο συμβόλαιο με πολύ μεγάλη αύξηση αποδοχών στον Έλληνα διεθνή.


Previous article«Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Χοακίν “Τούκου” Κορέα» (pic)
Next articleΑνακοινώθηκε από την Γκαζιάντεπσπορ ο Διούδης! (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here