Βέλγικα δημοσιεύματα, εμπλέκουν και την Κλαμπ Μπριζ με τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Voetbalnieuws και η Κλαμπ Μπριζ ενδιαφέρεται για τον Έλληνα αστέρα του ΠΑΟΚ, ενώ κάνει λόγο και για δεκάδες άλλους «μνηστήρες» που πολιορκούν τον νεαρό.

Η βέλγικη ιστοσελίδα, έκανε ένα μίνι… αφιέρωμα για την παρουσία του Κωνσταντέλια και στο Βέλγιο, όταν αγωνιζόταν στην Έουπεν, μιλώντας και για τον Ελληνοαυστραλό προπονητή Μιχάλη Βαλκάνη, λέγοντας πως αυτός κρυβόταν πίσω από τη μεταγραφή του στην Έουπεν.

Το δημοσίευμα τονίζει, πως ο Κωνσταντέλιας έχει εντυπωσιάσει πολλές ομάδες του κόσμου με μερικές από αυτές να έχουν κάνει ήδη «κρούση», κάποιες να ετοιμάζονται να κάνουν και κάποιες ακόμα να τον παρακολουθούν, αναφέροντας τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Γουλβς, Κρίσταλ Πάλας, Λιντς, Μίλαν, Αταλάντα, Τορίνο, Τζένοα, Σάλτσμπουρκ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Γάνδη, Αϊντχόφεν, Χρόνινγκεν, Φέγενοορντ, Γκλάντμπαχ και Στουτγκάρδη.

Η Κλαμπ Μπριζ, συμπεριλεαμβάνεται στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Έλληνα αστέρα, χωρίς όμως να έχει καταθέσει κάποια πρόταση, παρακολουθώντας τον όμως για αρκετό χρονικό διάστημα.

loading...

Previous articleO Κουρμπέλης, η Σκωτία και ο Παναθηναϊκός
Next articlePOLL: Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ μετά τη πώληση του Κούτσια;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here