Είχε βρεθεί μπροστά στους «ασπρόμαυρους» ο νέος αμυντικός του Παναθηναϊκού.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο transfergeeks.gr, ο Φίλιπ Μαξ δεν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς έχει τεθεί αντιμέτωπος σε διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Αυτή ωστόσο δεν ήταν η μοναδική φορά που ο 30χρονος αριστερός οπισθοφύλακας αντιμετώπισε ομάδα της Superleague, αφού για να ανταγωνιστεί με τους «ερυθρόλευκους» με τα χρώματα της Αϊντχόφεν, έπρεπε πρώτα να περάσει τη φάση των ομίλων.

Μια φάση ομίλων, κατά την οποία η ομάδα του κληρώθηκε μαζί με τον ΠΑΟΚ, μετρώντας μια νίκη και μια ήττα στις αναμετρήσεις με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Η εμπειρία για τον Μαξ στην Τούμπα αποδείχθηκε εφιαλτική, καθώς η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 4-1, παρά το γεγονός ότι πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια, σε μια σεζόν με αγώνες κεκλισμένων των θυρών, λόγω του COVID-19.

Στην Ολλανδία όλα έδειχναν πως θα στηθεί το ίδιο σκηνικό, όμως το 0-2 του ΠΑΟΚ στο 13ο λεπτό, έγινε 3-2 για την PSV στο 90λεπτο, με τους Ολλανδούς να παίρνουν τη νίκη.

Σε αμφότερες τις συναντήσεις ο Φίλιπ Μαξ έπαιξε σε ολόκληρη τη διάρκεια, αποκομίζοντας μια ακόμα εμπειρία κόντρα σε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here