Τα πρώτα τους παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα έκαναν τόσο ο Ράντου όσο και ο Μπορταγκαράι.

Το μεγαλύτερο δείγμα γραφής ήρθε από τον Ράντου. Ο Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Βουκουρεστίου ξεκίνησε στα αριστερά της άμυνας και είχε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό βράδυ, καθώς ο Άρης κινήθηκε πάρα πολύ από τη δεξιά του πλευρά.

Οι Εμπακατά και Ματέο Γκαρσία ταλαιπώρησαν αρκετά τον Ράντου, χωρίς όμως να τον εκθέσουν. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ Γιάννενα δεν ευθύνεται στο πρώτο γκολ, καθώς ναι μεν αυτό ήρθε από την πλευρά του αλλά έμεινε σε κατάσταση 2 με 1 χωρίς να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Ούτε φυσικά έχει κάποια ανάμειξη στα δύο επόμενα γκολ.

Κέρδισε τις 13 από τις 19 μονομαχίες στις οποίες βρέθηκε, χωρίς να εκτεθεί και είχε τρεις επεμβάσεις. Από την άλλη πλευρά δε μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα στο build up του ΠΑΣ, ο οποίος υπέπεσε σε 33 λάθη στο δικό του πρώτο τρίτο του γηπέδου.

Συνολικά, παρά το ότι βρέθηκε απέναντι σε μία δεξιά πλευρά του Άρη που ήταν σε τρομερά καλή μέρα, ο Ράντου έκανε αυτά που χρειάστηκε αμυντικά, χωρίς πάντως να κάνει τη κίνηση που θα ξεχωρίσει. Θετικό επίσης ότι έδειξε να μην έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης παρά τη πολύμηνη αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Όσο για τον Μπορταγκαράι, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Άγιαξ της Ηπείρου, αγωνιζόμενος για 20 λεπτά ως αλλαγή του Εραμούσπε ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα.

Μπήκε στο γήπεδο όταν ουσιαστικά το παιχνίδι είχε κριθεί, αλλά έδειξε κάποια πρώτα στοιχεία. Ουσιαστικά δεν έκανε κανένα λάθος, καθώς είχε 8 επιτυχημένες πάσες ενώ στις δύο που δε πέρασαν είτε κράτησε την κατοχή, είτε κέρδισε πλάγιο.

Ακόμη, είχε δύο επεμβάσεις και γενικά έδειξε καλά στοιχεία, αν και δεν είναι εύκολο να βρει χρόνο συμμετοχής έχοντας μπροστά του παίκτες που έχουν κερδίσει τη θέση τους στο βασικό σχήμα.

loading...

Previous articleΤι ισχύει με Ελ Καντουρί και Τόμας
Next articleΚλήθηκε και με το νέο προπονητή της Βενεζουέλας ο Γκρατερόλ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here