Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ, αφού εδώ και μέρες έχει συμφωνηθεί η μεταγραφή του στην Βόλφσμπουργκ έναντι 15εκ. ευρώ (σ.σ 12εκ.+3εκ. ευρώ σαν μπόνους). Ο Έλληνας διεθνής αναμένεται να ενταχθεί στους «λύκους» μετά τη ρεβάνς με την Σάμροκ Ρόβερς την ερχόμενη Πέμπτη (29/8) σε μια αναμέτρηση που πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί κιόλας εκτός αν παραστεί ανάγκη.

Τα ΜΜΕ της χώρας έχουν διαφορετική άποψη, αναφέροντας πως η Βόλφσμπουργκ προσπαθεί να τον πάρει από τώρα, δείχνοντας την μεγάλη ανάγκη των Γερμανών να έχουν τον παίκτη έτοιμο πιθανότατα και για την 2η αγωνιστική της Bundesliga.

«Η Βόλφσμπουργκ προσπαθεί να επισπεύσει την άφιξη του νεαρού κεντρικού αμυντικού που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα ότι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα μετακομίσει στο γερμανικό κλαμπ στο τέλος αυτής της εβδομάδας και θα μπορούσε να φτάσει νωρίτερα. 

Η καθαρή νίκη του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της Σάμροκ Ρόβερς (4-0) στα Play Off του Europa League δίνει ελπίδες στη Βόλφσμπουργκ. Αρχικά, ο όρος των Ελλήνων ήταν ο 20χρονος παίκτης να ταξιδέψει στη Γερμανία μόνο μετά το δεύτερο παιχνίδι της Πέμπτης. Στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό (2-0), ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή».

Ωστόσο τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνονται από τον ΠΑΟΚ με τους ανθρώπους της ομάδας να αναφέρουν πως ο Χανιώτης σέντερ μπακ υπολογίζεται κανονικά για τη ρεβάνς με τους Ιρλανδούς παρά το διαδικαστικό του πράγματος.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here