Όπως διαβάσατε και νωρίτερα μέσα από το transfergeeks, ο ΠΑΟΚ ψάχνει την περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα που αγωνίζεται τώρα στην Μποταφόγκο. Ο 28χρονος χαφ έχει μια πλούσια καριέρα πίσω του και μέσα σε αυτή έχει και συμμετοχές, αλλά και μια εξαιρετική πορεία με την Κ20 της Βραζιλίας μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2015.

Μάλιστα η παρουσία του ήταν τόσο ηγετική που πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού άμεσα, έχοντας μόλις 4 συμμετοχές σε φιλικά νωρίτερα το 2013. Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν ήταν καν στις κλήσεις, όμως τον Ιούνιο του 2015 όχι μόνο επέστρεψε στην Εθνική αλλά ορίστηκε και ο πρώτος αρχηγός της «Σελεσάο».

Οι Βραζιλιάνοι έκαναν μια εξαιρετική πορεία ως τον τελικό με τον 19χρονο τότε Μπαρμπόσα να βρίσκει δίχτυα στη νίκη στον όμιλο επί της Ουγγαρίας με 1-2. Στον τελικό όπως γράφτηκε και νωρίτερα σε άρθρο βρέθηκε αντίπαλος τους η Σερβία που με πρωταγωνιστές τους Ζίφκοβιτς-Μαξίμοβιτς πήρε μάλιστα το Παγκόσμιο.

Ωστόσο η πορεία του Μπαρμπόσα είχε ήδη… γραφτεί και παρά το άσχημο τέλος θεωρήθηκε εξαιρετική με τον ίδιο σε ρόλο ηγέτη. Ωστόσο έπειτα δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο «βήμα» για την Εθνική ανδρών της Βραζιλίας, συναντώντας πολύ μεγάλο ανταγωνισμό μπροστά του.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here