Ο νεαρός Ονδουριανός ποδοσφαιριστής Έντουιν Ροντρίγκες, αποχώρησε από τον Άρη, χωρίς να έχει συμπληρώσει ούτε μια ώρα αγωνιστικού χρόνου.

Μόλις 54 ήταν τα λεπτά τα οποία αγωνίστηκε ο Έντουιν Ροντρίγκες με τη φανέλα του Άρη, με τον νεαρό να μην παίρνει τη…σκυτάλη από τον συμπατριώτη του, Λουίς Πάλμα και να μην εδραιώνεται στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Έντουιν αφού συνάντησε το πρόβλημα με τους πολλούς μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές στον Άρη αλλά και την πολυκοσμία που υπήρχε στη θέση των εξτρέμ, δεν κατάφερε να βρει παραπάνω αγωνιστικό χρόνο, όπως ο ίδιος θα ήθελε.

Το στενό του περιβάλλον αλλά και οι άνθρωποι από το κλαμπ στο οποίο ανήκει, την Ολίμπια της Ονδούρας, τον συμβούλευαν να κάνει υπομονή και να συνεχίσει να δουλεύει μέχρι να πάρει αγωνιστικό χρόνο, μιας και μια ευρωπαϊκή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο της Ονδούρας, με τον ανταγωνισμό στον Άρη και ειδικά στη θέση του, να είναι τεράστιος.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όμως, ήθελε να αγωνίζεται περισσότερο και για αυτό ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει από τον Άρη και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Ροντρίγκες, προτάθηκε και σε άλλες ελληνικές ομάδες πριν αποχωρήσει, μεταξύ αυτών και ο Λεβαδειακός, με την περίπτωσή του όμως να μην προχωρά.

loading...

Previous articleΛούκας Ρουπ,ο έμπειρος “Αντί-Γκαρθία” που φέρνει ο Άρης (Wyscout Analysis)
Next articleΠΑΟΚ: Ο Κεντζίορα ήρθε έχοντας ζήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here