Η ΑΕΚ προχωράει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και ψάχνει την ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ. Εδώ και αρκετές μέρες, ίσως και εβδομάδες ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί τον βασικό στόχο της Ένωσης στον οποίο η ελληνική ομάδα δίνει συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων για να τον δελεάσει.

Και αυτό γιατί όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο η επιλογή του Έλληνα διεθνή παρέμενε και παραμένει, ίσως όχι για πολύ ακόμα όμως, το εξωτερικό. Άλλωστε και σε προσέγγιση του Παναθηναϊκού νωρίτερα στο καλοκαίρι η πλευρά του παίκτη είχε την ίδια απάντηση.

Ωστόσο ο χρόνος περνάει και όσο ο 28χρονος αμυντικός δεν βρίσκει ομάδα δεν αποκλείεται παράλληλα να πλησιάζει και στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία πρόταση που κατατέθηκε προς τον Γιαννούλη θα τον κάνει, αν την αποδεχθεί, τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα του πρωταθλήματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή την πρωτιά την κατέχει ως τώρα ο Τάσος Μπακασέτας με συμβόλαιο που αγγίζει τα 2εκ. ευρώ, πιο συγκεκριμένα φτάνει το 1.8. Εν κατακλείδι η πρόταση της ΑΕΚ είναι δεδομένα η καλύτερη, με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη, που έχει στα χέρια του ο 28χρονος μπακ και ο χρόνος φαίνεται να… γέρνει την υπόθεση υπέρ της Ένωσης.


Previous articleΟλυμπιακός: Στην Αθήνα ο Πιρόλα, ανακοινώνεται και πάει Ολλανδία
Next articleΝτι Μάρτζιο «Τζένοα και ΠΑΟΚ πλησιάζουν σε συμφωνία για Κοτάρσκι» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here