Για όποιους παρακολούθησαν φέτος την πορεία της Λαμίας, η απόκτηση του Βασίλη Κοντονίκου από την ΑΕΚ δεν αποτελεί έκπληξη. Ο 20χρονος φορ είχε γίνει αντικείμενο ανάλυσης, στο transfergeeks.gr, μετά το πρώτο του επαγγελματικό γκολ που είχε πετύχει στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, παίρνοντας από εκεί και μετά περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Η καριέρα του Έλληνα φορ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Λαμίας φτάνοντας ως την πρώτη ομάδα με ντεμπούτο στο πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά. Ενώ την περασμένη (σ.σ 2022/23) είχε και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, κάνοντας εν γένει το επαγγελματικό του ντεμπούτο τον Ιανουάριο του 2023, κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η αξία του στο transfermakt έχει τριπλασιαστεί, από τις 50 στις 150χιλ. ευρώ που βρίσκεται και τώρα, σε σχέση με το προηγούμενο καλοκαίρι. Τέλος είναι και διεθνής με την Εθνική Κ19 μετρώντας 2 γκολ σε 10 παιχνίδια.

Δείτε το πρώτο επαγγελματικό του γκολ κόντρα στον Άρη στο 6:38 του παρακάτω βίντεο:


Previous articleΑυτός είναι ο Κοϊτά: Ένας «θρασύς» εξτρέμ για την ΑΕΚ, με εμπιστοσύνη στα πόδια του & η σεζόν καριέρας στο Βέλγιο (Wyscout Analysis)
Next articleΤα τουρκικά σενάρια για Βίντα και το «δεν πωλείται» της ΑΕΚ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here