Η ΑΕΚ εδώ και 10 μέρες βρίσκεται σε πολύ μεγάλο μεταγραφικό… οργασμό. Η Ένωση έχει κλείσει την τελευταία βδομάδα τρεις παίκτες, πρώτα ανακοίνωσε τον Στρακόσα, έπειτα τον Περέιρα και τελευταίο τον Κοϊτά. Ο δημοσιογράφος, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα τονίζει πως η ελληνική ομάδα βρίσκεται ενεργά σε διαπραγματεύσεις με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό.

Όπως αναφέρεται πρόκειται για περίπλοκη περίπτωση αλλά η ΑΕΚ θα παλέψει για να αποκτήσει τον Κορέα. Και αν καταφέρει να φέρει πρώτα τον Λαμέλα, ίσως να έχει ένα… όπλο στα χέρια της ώστε να «ψήσει» και τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

«Η ΑΕΚ σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Χοακίν «Τούκου» Κορέα», αναφέρει σε tweet του ο δημοσιογράφος, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα.

«Από τον ελληνικό σύλλογο δηλώνουν ότι οι συζητήσεις είναι περίπλοκες αλλά ότι θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον Αργεντινό επιθετικό», συμπληρώνει ο Γκρόβα στην ανάρτησή του.

Και καταλήγει πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την Ίντερ.


Previous articleΤο εκπληκτικό στατιστικό του Κοϊτά: Πέτυχε τα 7 από 14 γκολ την περασμένη σεζόν σε 204΄αγωνιστικά λεπτά! (vids)
Next articleΗ επιμονή του Παναθηναϊκού στο «Δεν πωλείται» για Ιωαννίδη & οι τελευταίες εξελίξεις με Σπόρτινγκ και Μπολόνια

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here