Λίγα λεπτά πριν τις 22:00 ο Έρικ Λαμέλα, όπως αναμενόταν, κατέφθασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στην ΑΕΚ. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από μεγάλο αριθμό οπαδών της Ένωσης που βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθεί.

Να υπενθυμίσουμε πως ο 32χρονος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα. Ενώ παράλληλα οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τα 2.5εκ. ευρώ, ποσό που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στη Super League.

Έτσι ο Λαμέλα αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφού βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, αύριο πιθανότατα, Σάββατο (20/7).

Έτσι θα αποτελέσει την 6η μεταγραφή της εποχής του Μάριου Ηλιόπουλου και με διαφορά αυτή που έχει κάνει τον μεγαλύτερο… κρότο, όχι μόνο φέτος αλλά συνολικά σε όλη τουλάχιστον τη σύγχρονη ιστορία της Ένωσης.

Δείτε τη στιγμή της άφιξης του Αργεντίνου παικταρά όπως την κοινοποίησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Τik Tok αλλά και στο Facebook η ΠΑΕ ΑΕΚ:


Previous article«Η ΑΕΚ έχει τον μεγαλύτερο ζήλο για τον Κορέα»
Next article«Πρόοδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μοντερέι για Πινέδα, μπορεί να κλείσει στο επόμενο 48ωρο» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here