Η ΑΕΚ γνώρισε απρόσμενη και βαριά ήττα από τη Νόα Γερεβάν στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό του Conference League. Η πρόκριση πλέον που αποτελεί αυτοσκοπό για την Ένωση δυσκόλεψε αρκετά και ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε την εμφάνιση του στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ τα… έψαλλε σε όλους για την κακή εικόνα της ομάδας και είχε ξεχωριστά τετ-α-τετ με τον Ματίας Αλμέιδα αλλά και τον Ορμπελίν Πινέδα που έχει απασχολήσει έντονα τις τελευταίες εβδομάδες την επικαιρότητα της Ένωσης. Μάλιστα οι σχέσεις του μάνατζερ του 28χρονου μέσου με τον Μάριο Ηλιόπουλο είχαν φτάσει στα άκρα με τον δεύτερο να στέλνει πρόσφατα και έγγραφη και νομική προειδοποίηση στον Μάριο Βιγιαρεάλ.

Πρώτα μίλησε ο Μάριος Ηλιόπουλος αναφέροντας:

«Θα τα πω για τελευταία φορά! Δεν πωλείσαι και δε θα φύγεις από την ΑΕΚ! Εμένα δε θα μου πει κανένας, πότε και πόσο θα σε πουλήσω! Τώρα δεν πωλείσαι! Όσο με κοντράρει ο Βιγιαρεάλ, τόσο περισσότερο μουλαρώνω! Δε θα μου επιβάλλει κανένας αναρχία στην ομάδα! Μένεις εδώ και μπες μέσα στο γήπεδο να υπερασπίζεις το σύμβολο Πινέδα με την αγωνιστική σου αξία και την ποιότητά σου! Είμαι κατανοητός;», ήταν τα λόγια του Ηλιόπουλου στον Πινέδα.

Ο «Μαγίτο» απάντησε καταφατικά στον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, τονίζοντας του: «Το κατάλαβα πρόεδρε. Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ». Οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια και έπειτα ακολούθησε η συνομιλία του Πινέδα με τον Αλμέιδα, όπου ο Μεξικανός μέσος ανέφερε στον «Πελάδο« ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την Ένωση και πως δεν σκέφτεται κάτι άλλο πέρα από αυτό.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here