Ο Φεντόρ Τσάλοφ βρίσκεται σταθερά σε στάδιο ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. Ο Ρώσος φορ σύμφωνα και με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας αναμένεται να κλείσει τα επόμενα 24ωρα τη μεταγραφή του και να έρθει στην Ελλάδα για τους Θεσσαλονικείς.

Η Τσσκα Μόσχας από την άλλη συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κανονικά και πριν λίγο αγωνίστηκε για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ρωσίας, στην έδρα της Νίζνι την οποία κέρδισε σχετικά εύκολα με 0-3. Ο 26χρονος επιθετικός όπως είχατε διαβάσει και μέσα από το transfergeeks, δεν ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα ωστόσο αγωνίστηκε για 10 λεπτά από το 80′ και έπειτα.

Αυτό που μένει να φανεί τα επόμενα 24ωρα και πιθανότατα μέχρι τη Δευτέρα (29/7) είναι αν θα επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ από Ελλάδα και Ρωσία που θέλουν τη μεταγραφή του Τσάλοφ στους πρωταθλητές Ελλάδας να ολοκληρώνεται και επίσημα.


Previous articleΕπιβεβαίωση της μεταγραφής του Βέλντε στον Ολυμπιακό και από τον Ρομάνο: «Ολοκληρώθηκε το deal, αυτό είναι το ποσό της συμφωνίας» (pic)
Next articleΠολύ μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ στην Κάλιαρι για Μάριν!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here