Πίσω στην Ισπανία ο έμπειρος χαφ.

Μετά από την κατάκτηση του Conference League με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Βιθέντε Ιμπόρα όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος, επιστρέφει στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Λεβάντε, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει τίτλο: “Ο Ιμπόρα επέστρεψε σπίτι του”. Ο έμπειρος μέσος υπέγραψε έως το 2025 με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Λεβάντε και ο Ιμπόρα ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους αφού κατέληξαν σε συμφωνία για την ένταξή του στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2025, με δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου του για μια επιπλέον σεζόν. Ο Ιμπόρα φτάνει στη Granota ως ελεύθερος μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιμπόρα εκπληρώνει την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του, αφού αναγκάστηκε να φύγει το καλοκαίρι του 2023 για την ελληνική ομάδα. Ο άνθρωπος από τη Moncada υπερασπίστηκε τα χρώματα της Levante UD σε όλη του την παιδική ηλικία, κάνοντας το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα τη σεζόν 2007-08, όταν ήταν μόλις 19 ετών. Μετά από έξι σεζόν και 165 αγώνες με την πρώτη ομάδα της Levante UD έφυγε για τη Sevilla FC.

Μετά από τέσσερις σεζόν στη Sevilla FC, έγινε πρωταθλητής Legue Europa τρεις φορές. δύο σεζόν στη Λέστερ Σίτι και τέσσερις στη Βιγιαρεάλ, κατακτώντας το τέταρτο Europa Leagye, ο Βιθέντε Ιμπόρα επέστρεψε στο σπίτι (τη σεζόν 22-23), για να προσπαθήσει να επιστρέψει τη Λεβάντε στην Πρώτη κατηγορία.

Η Μονκαντένσε δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τη φανέλα της Μπάρτσα τη σεζόν 23-24, έτσι έφυγε για τον ελληνικό σύλλογο, όπου κέρδισε το πέμπτο του ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το πρώτο του Conference League.

Με πέντε ευρωπαϊκά τρόπαια και έντεκα σεζόν μακριά από τη Levante UD, ο Ibo επιστρέφει σπίτι του, για να προσπαθήσει για άλλη μια φορά να επιστρέψει τη Levante του στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως Λεβαντινίστας, υπερασπίστηκε τη φανέλα της Γρανότα σε επτά σεζόν, 201 αγώνες, 14.623 λεπτά και σκοράροντας 10 γκολ”.


Previous articleΚοστίνια και με τη… βούλα στον Πειραιά
Next articleΤα πεπραγμένα του Κίνι στον Ολυμπιακό

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here