Φαίνεται πως τον θέλουν στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Σαντιάγκο Έσε αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του Conference League του Ολυμπιακού, με το γεγονός αυτό να μη θεωρείται αμελητέο από τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ένας πρόσφατος πρωταθλητής Ευρώπης υπό τις εντολές του Βάσκου προπονητή (σ.σ: Χοσέ Λουίς Μεντιλίπαρ) βρίσκεται στην ατζέντα του  Σιμεόνε για να εδραιώσει τον κορμό του πριν την αποχώρηση του Σαούλ», αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «Gol Digital». 

«Ένας από τους πρωταθλητές Ευρώπης, συγκεκριμένα του Conference League, είναι στην ατζέντα της Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι Αργεντινός πίβοτ, λέγεται Σαντιάγο Χέσε, αγωνίζεται στον Ολυμπιακό του Χοσέ  Λουίς Μεντιλίμπαρ και ως εκ τούτου είναι ένας από τους παίκτες που χρησιμοποιεί περισσότερο ο Βάσκος τεχνικός λόγω του σημαντικού ρόλου που εκπροσωπεί», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

«Αγωνίζεται ως μέσος, αλλά η φυσική του θέση είναι ως πίβοτ», συμπληρώνεται στο δημοσίευμα.

Καταλήγοντας στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται: «Ένα αρκετά ιδανικό προφίλ στην ενδεκάδα της Ατλέτικο, αφού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης σε αυτή τη θέση. Ωστόσο, ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο μέχρι το 2028 και ο προπονητής του δεν θα τον αφήσει να φύγει καθώς αποτελεί βασικό κομμάτι στη σύνθεσή του.»

loading...

Previous article«Πιθανή η επιστροφή του Γιαννούλη στην Ελλάδα»
Next article«Ενδιαφέρον από τη… νεοφώτιστη της Τουρκίας για τον Ντεσπόντοφ»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here