Σε μεταγραφικό σήριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του Αργεντίνου φορ.

Μετά από 21 χρόνια απουσίας από τα μεγάλα σαλόνια η Κόμο σφράγισε την επιστροφή της στην Serie A (μαζί με την Πάρμα) και πλέον το νέο μεγάλο στοίχημα της ισχυρής ιδιοκτησίας της εκ Ινδονησίας είναι η δυνατή ενίσχυσή της στις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της “La Provincia”, οι διοικούντες τον σύλλογο εξετάζουν αρκετά βαριά ονόματα και μεταξύ αυτών είναι δύο ποιοτικοί Αργεντινοί επιθετικοί: οι Μάουρο Ικάρντι και Χοακίν Κορέα.

Ο πρώτος έχει συμβόλαιο με την Γαλατάσαραϊ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 αλλά εδώ και καιρό γίνεται λόγος για την έντονη επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία, όπου είχε σπουδαία διαδρομή με την Ίντερ (αρχηγός της γαρ), ενώ για τον δεύτερο τα πράγματα είναι πιο απλά.

Και αυτό γιατί ο “Τούκου” δεν θα αποκτηθεί από την Μαρσέιγ με κανονική μεταγραφή και θα επιστρέψει στην Ίντερ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2025, με τους νερατζούρι να εμφανίζονται πάντως στην παρούσα φάση θετικοί να τον δώσουν σε κάποια άλλη ομάδα για να απαλλαχτούν από μέρος του συμβολαίου του.

loading...

Previous article«ΑΕΚ και Ελίασον θα συζητήσουν για νέο συμβόλαιο»
Next articleΟι… γνώριμοι που είναι υποψήφιοι για τον πάγκο της Εθνικής Ιρλανδίας!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here