Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, όσον αφορά τα σενάρια που θέλουν την αποχώρηση του από την ομάδα.

Ο Σουηδός εξτρέμ κατέγραψε 8 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της ΑΕΚ και όπως αναμένοταν, αυτό δεν έμεινε απαρτατήρητο από ομάδες του εξωτερικού, με τον ίδιο να απαντάει στιε φήμες, στην «Aftonblandet»

«Ναι το ξέρω ότι υπάρχουν σύλλογοι που ενδιαφέρονται για μένα, αλλά το αφήνω στον ατζέντη μου και στον σύλλογο. Όλοι οι παίκτες θέλουν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά, αλλά λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλά είμαστε εδώ εγώ και η οικογένεια, πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό για να πάρω μεταγραφή και να φύγω από την ΑΕΚ».

Στο τραπέζι της συζήτησης με την σουηδική εφημερίδα, μπήκε και το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ελίασον, από ομάδες της Βραζιλίας. Κυρίως από την Γκρέμιο. Άλλωστε ο Ελίασον έχει και βραζιλιάνικες ρίζες. «Δεδομένων των διασυνδέσεών μου με τη Βραζιλία, είναι δελεαστικό να βιώσω κάποια στιγμή το συναίσθημα να παίξω εκεί. Δεν νομίζω ότι υπήρξε κανένας Σουηδός που να έχει παίξει στο πρωτάθλημα Βραζιλίας στο παρελθόν. Παρακολουθώ το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Οι σύλλογοι έχουν κάνει μεγάλα βήματα μπροστά και επενδύουν. Αλλά παρακολουθώ την ομάδα περισσότερο ως οπαδός».

loading...

Previous article«Αναθερμαίνεται» το ενδιαφέρον ομάδων της Αμερικής για Ματαρίτα
Next articleΗ συνύπαρξη του Γιοκέ με έναν «ερυθρόλευκο» στην… Παρί Σεν-Ζερμέν!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here